Колишній чемпіон світу пояснив, як відбуватиметься бій Усика і Ф’юрі: експерт назвав кращого боксера

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
311
0 голосів
Колишній чемпіон світу пояснив, як відбуватиметься бій Усика і Ф’юрі: експерт назвав кращого боксера
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Ірландський ексчемпіон WBO (2014-2015 рр.) у середній вазі та член команди Тайсона Ф’юрі Енді Лі поділився очікуваннями від бою свого підопічного з Олександром Усиком за звання абсолюта у хевівейті.

Колишній боксер Енді Лі висловився про майбутній бій між британцем Тайсоном Ф’юрі та українцем Олександром Усиком.

Спеціаліст вважає, що попередній поєдинок Ф’юрі проти камеруно-французького дебютанта хевівейту Франсіса Нганну, попри непереконливу перемогу, став хорошою репетицією перед головною зустріччю.

«Це хороша, ідеальна підготовка для Тайсона. Десять хороших раундів проти хорошого сильного бійця. Він буде готовим. Він буде гострішим у своєму наступному поєдинку».

Лі вважає, що Ф’юрі за багатьма компонентами переважає українця.

«Думаю, Тайсон більш умілий, у нього краща робота ніг, він вище. Можливо, Усик має перевагу у швидкості над цією версією Тайсона, але в більшості моментів Тайсон його перевершує. Тактика буде великою річчю у бою. У Тайсона чудовий боксерський розум, він його розкусить. Він знає, що робити».

Експерт заявив, що Ф’юрі не збирається робити увесь акцент на ударах по корпусу суперника.

«Потрібно готуватися до хлопця, який буде сильним на усі 100. Ти не можеш готуватися до роботи по корпусу і сподіватися, що це спрацює. Тайсон казав багато разів, що він збирається нокаутувати його ударом у голову», – заявив Лі в інтерв’ю YouTube-каналу Seconds Out.

  • У своєму останньому поєдинку Ф’юрі здолав Нганну за очками роздільним рішенням суддів. У третьому раунді чемпіон побував у нокдауні;
  • Бій британця з Усиком відбудеться 17 лютого 2024 року. На кону будуть пояси WBA, WBO, IBF та WBC.