Валлін назвав головне слабке місце Усика: швед вибрав фаворита з-поміж українця і Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
751
0 голосів
Валлін назвав головне слабке місце Усика: швед вибрав фаворита з-поміж українця і Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Top Rank Boxing
Шведський боксер Отто Валлін зробив прогноз на бій між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком за звання абсолюта у хевівейті. Він надає перевагу своєму колишньому супернику.

Боксер Отто Валлін висловився напередодні чемпіонського поєдинку між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком. Він вважає фаворитом британця.

«Я думаю, Ф'юрі переможе. Я, як і раніше, вважаю його фаворитом. У минулому бою він виглядав не дуже добре, але він хороший боєць. Ф'юрі – великий хлопець, більший за Усика. Проте відчуваю, що українець дасть йому дуже добрий бій».

Валлін відзначив, що Усик у своєму останньому поєдинку проти Даніеля Дюбуа виглядав непереконливо. Також він пригадав проблеми українця у зустрічі із Муратом Гассієвим, у якій, пропри все, він зумів здобути перемогу за очками одноголосним рішенням суддів.

«Усик насправді був нокаутований Дюбуа. Вважаю, що це був легітимний удар. Він лежав на підлозі та скаржився на це. У бою з Гассієвим він скаржився на удари по корпусу. Думаю, це його слабкість. Припускаю, Ф'юрі це знає», – заявив експерт в інтерв’ю YouTube-каналу talkSPORT Boxing.

  • Нагадаємо, Ф’юрі в останньому поєдинку за очками одноголосним рішенням суддів зумів перемогти дебютанта хевівейту Франсіса Нганну. При цьому у третьому раунді побував у нокдауні;
  • Усик також здобув непереконливу перемогу у крайньому бою. Він технічним нокаутом у восьмому раунді здолав Даніеля Дюбуа, однак у п’ятому раунді отримав важкий удар, через який довго приходив у себе. На щастя для українця, цей удар признали таким, що був завданий нижче поясу;
  • Бій Усик – Ф’юрі відбудеться 17 лютого 2024 року. На кону будуть пояси WBA, WBO, IBF, WBC;
  • Валлін у 2019 році протистояв Ф’юрі та програв за очками одноголосним рішенням суддів;
  • 23 грудня Валлін битиметься з Ентоні Джошуа.