«Те ж саме було з Джошуа»: ексчемпіон видав сенсаційний інсайд про Ф'юрі перед поєдинком з Усиком

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
220
0 голосів
«Те ж саме було з Джошуа»: ексчемпіон видав сенсаційний інсайд про Ф'юрі перед поєдинком з Усиком
Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Карл Фроч поділився останніми новинами про володаря титулу за версією WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі та його тренувальний процес.

Карл Фроч впевнений, що Тайсон Ф'юрі пройшов пік своєї професійної форми.

«Надалі Ф'юрі мав бути в найкращій формі, в якій він може перебувати. Я думаю, що він пройшов свій пік. Тайсон утримує свою вагу, він сповільнюється, він неповороткий».

Ексчемпіон повідомив, що британець вже не тренується так завзято, як раніше.

«Я отримав невеликий інсайд із його тренувального табору. Насправді Ф'юрі не хоче бігати так, як раніше, і його спаринги вже не ті. Те ж саме було з Ентоні Джошуа - спрацював сценарій срібної піжами. 

Ти перевіряєш свій банківський рахунок і думаєш: «Для чого я б'юся?» Насправді він цього не хоче», — сказав Фроч у коментарі Вoxing-social.

  • Нагадаємо, що наприкінці жовтня Ф'юрі переміг Нганну роздільним рішенням суддів (96-93, 95-94, 94-95), але побував у нокдауні.
  • Бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. 
  • Спочатку поєдинок планували організувати 23 грудня, але через травму «Циганський король» після зустрічі з Френсісом Нганну вирішили перенести.
  • Усик останній бій провів 27 серпня у польському Вроцлаві. Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді та захистив чемпіонські титули.