«В тебе немає очей тигра»: у Британії дали прогноз на можливий реванш Ф'юрі та Нганну

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
243
0 голосів
«В тебе немає очей тигра»: у Британії дали прогноз на можливий реванш Ф'юрі та Нганну
Френсіс Нганну та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу у другій середній вазі Карл Фроч зробив прогноз на реванш володаря титулу WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) проти Френсіса Нганну.

Карл Фроч вважає, що Тайсон Ф'юрі не зміг яскраво проявити себе у бою с Френсісом Нганну через те, що до поєдинку був надто впевнений у власній перемозі.

«Коли ти виходиш на ринг, думаючи, що все вирішено, коли в тебе немає очей тигра, настрій переможця, ти не поспішаєш і несерйозно ставишся до справи, щось іде не так».

Також фахівець додав, що бій-реванш, якщо він станеться, то пройде під диктовку британця.

«Якщо Ф'юрі проведе реванш із Нганну, то я впевнений, що він зможе перебоксувати та декласувати його. На жаль, цього не сталося у їхньому поєдинку», — сказав Фроч у коментарі Вoxing-social. 

  • Нагадаємо, що наприкінці жовтня Ф'юрі переміг Нганну роздільним рішенням суддів (96-93, 95-94, 94-95), але побував у нокдауні.
  • Бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. 
  • Спочатку поєдинок планували організувати 23 грудня, але через травму «Циганський король» після зустрічі з Френсісом Нганну вирішили перенести.
  • Усик останній бій провів 27 серпня у польському Вроцлаві. Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді та захистив чемпіонські титули.