«Вона не надто балакуча»: Ф'юрі зробив черговий випад на адресу Усика – що сказав Тайсон

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
350
0 голосів
«Вона не надто балакуча»: Ф'юрі зробив черговий випад на адресу Усика – що сказав Тайсон
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Володар титулу за версією WBC у суперважкому дивізіоні британець Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) розповів, що думає про чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF українця Олександра Усика (21-0, 14 КО).

Тайсон Ф'юрі відверто зізнався, що не знає, яка Олександр Усик людина, але впевнений, що українець точно не визначна особистість. Також «Циганський король» відзначив, що наш співвітчизник багато не говорить.

«Я не знаю його як людину, бачу тільки, що вона не надто балакуча. Тому я не думаю, що він велика особистість. Якщо його головна особливість – мало говорити, то нехай буде так. 

Але я, щиро кажучи, не бачив у ньому жодних характеристик. Не знаю, які дії можуть його описати», — цитує британця Sky Sports Boxing. 

  • Бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. 
  • Спочатку поєдинок планували організувати 23 грудня, але через травму «Циганський король» після зустрічі з Френсісом Нганну вирішили перенести.
  • Усик останній бій провів 27 серпня у польському Вроцлаві. Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді та захистив чемпіонські титули.