Відомий боксер зустрівся з Усиком в лазні: колишній суперник українця дав прогноз на його бій з Ф'юрі

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1256
0 голосів
Відомий боксер зустрівся з Усиком в лазні: колишній суперник українця дав прогноз на його бій з Ф'юрі
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Ветеран суперважкого дивізіону британець Дерек Чісора поділився очікуваннями та прогнозом на бій за звання абсолютного чемпіона світу між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі.

Дерек Чісора вважає, що явного фаворита в поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі немає.

«Тренувальний табір буде коротким для обох бійців. Коли вони увійдуть у ритм і спробують усе зробити як треба, їм буде важко, у них будуть травми.

Вони обидва будуть старанно тренуватися, тому хто його знає. Важко передбачити переможця».

Та найцікавіше з останнього інтерв’ю Чісори було не в його словах про майбутній бій, а в тому, що, виявляється у них з Усиком є спільне хоббі для релаксу.

«Днями бачився з Усиком. Ми любимо ходити в одну лазню, тому опинилися разом», –  розповів Чісора в інтерв’ю IFL TV. 

  • Олександр Усик переміг Дерека Чісору одностайнім рішенням суддів 31 жовтня 2020 року.
  • Бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. 
  • Спочатку поєдинок планували організувати 23 грудня, але через травму «Циганський король» після зустрічі з Френсісом Нганну вирішили перенести.
  • Усик останній бій провів 27 серпня у польському Вроцлаві. Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді та захистив чемпіонські титули.