«Я думаю, що він найкращий боєць у світі»: Тайсон назвав свого фаворита у поєдинку між Ф'юрі та Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
7161
0 голосів
«Я думаю, що він найкращий боєць у світі»: Тайсон назвав свого фаворита у поєдинку між Ф'юрі та Усиком
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Колишній абсолютний чемпіон світу в надважкій вазі Майк Тайсон висловився про можливий результат бою між українцем Олександром Усиком і британцем Тайсоном Ф'юрі.

Легендарний Майк Тайсон поділився власними очікуваннями від поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі між Олександром Усиком і Тайсоном Ф'юрі:

«Я з нетерпінням чекаю на цей бій. Це буде цікавий бій. Я вибираю Тайсона Ф'юрі, тому що думаю, що він його здолає. Він збирається наздогнати його і здолати.

Хочу зустрітися з Ф'юрі. Я думаю, що він найкращий боєць у світі, особливо у важкій вазі. Великі бійці програють, великі бійці виглядають погано, але це не заважає їм бути великими бійцями», – заявив Майк Тайсон в коментарі для Boxing Scene.

Зазначимо, що Майк Тайсон був абсолютним чемпіоном у важкій вазі і наймолодшим боксером, який здобув чемпіонські звання за версіями WBC, WBA і IBF.

  • Нагадаємо, що поєдинок Тайсон Ф’юрі – Олександр Усик відбудеться 17 лютого 2024 року у столиці Саудівської Аравії Ер Ріяді.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі після Леннокса Льюїса.
  • Українець востаннє бився у серпні – Олександр у дев'ятому раунді відправив у нокаут Даніеля Дюбуа та захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO.