Леннокс Льюїс описав, як пройде бій Усика і Ф’юрі: останній абсолютний чемпіон дав пораду Тайсону

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
70128
0 голосів
Леннокс Льюїс описав, як пройде бій Усика і Ф’юрі: останній абсолютний чемпіон дав пораду Тайсону
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Леннокс Льюїс змів би Олександра Усика з рингу і вважає, що таке саме з ним зробить Тайсон Ф'юрі в поєдинку за абсолютне чемпіонство світу в хевівейті.

Попередній абсолютний чемпіон світу в хевівейті за версіями WBA, IBF и WBC (1999) Леннокс Льюїс спрогнозував перебіг бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі, в якому один із двох боксерів стане його наступником.

Льюїс, попри свої 58 років, не проти й зараз зустрітися в ринзі з Тайсоном:

«Я б просто пішов за Тайсоном. Я б пішов за ним, тому що мені подобається битися з великими хлопцями. Я відчуваю, що можу битися, так що це буде бій».

Щодо українця, то тут Леннокс більш критичний:

«Я б змів Усика з рингу. Я б показав йому, що він не належить до моїх вагових категорій. Ф'юрі може це зробити, тому що у нього є вага і він знає, як її використовувати».

Наостанок у інтерв'ю YouTube-каналу Top Rank Льюїс зазначив, що Ф'юрі вміє користуватися своїми перевагами, що він і зробить у поєдинку проти Усика:

«Він використовував свою вагу в боях з Деонтеєм, і це працювало на нього. Він знає, як виходити вперед і викидати удари. Я не думаю, що в цьому бою він відійде назад. Йому це не потрібно».

  • Окрім «абсолюту», Леннокс також був чемпіоном світу за версіями WBC (1993—1994, 1997—2001 і 2001—2003), IBF (1999—2001 та 2001—2002) та WBA (1999).
  • Раніше Ф'юрі удостоївся звання «рідкісного таланта» від Майка Тайсона через зайву вагу британця.
  • Бій між Усиком та Ф'юрі пройде 17 лютого 2024 року у саудівському Ер-Ріяді.
  • Даний поєдинок визначить першого абсолютного чемпіона світу, який отримає одразу чотири пояси: WBC, WBA, WBO та IBF.