Ексчемпіон світу назвав боксера, який має перемогти у бою Усик – Ф’юрі: експерт розкритикував одного з бійців

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
556
0 голосів
Ексчемпіон світу назвав боксера, який має перемогти у бою Усик – Ф’юрі: експерт розкритикував одного з бійців
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Reuters
Як вважає Карл Фроч, поведінка Тайсона Ф'юрі не витримує жодної критики і саме через це він відштовхує від себе чималий пласт вболівальників.

Колишній чемпіон світу в другій середній вазі за лініями WBO (2008-2011), IBF (2012-2015), WBA (2013-2015) Карл Фроч розкритикував поведінку Тайсона Ф'юрі на пресконференції з Олександром Усиком.

Як вважає Фроч, вибрики та висловлювання «жадібного пуза» не витримують жодної критики:

«Коли він починає з обзивання та особистих образ на основі зовнішності, я вважаю, що це не по-чоловічому. Це смішно на початку. Можливо, саме тому він намагається отримати спонсорську підтримку, будьмо чесними. Компанії важко продати його, коли він так говорить. Язик без кісток».

Втім, британський ексбоксер визнав, що Усик гідно тримав удар:

«Коли я дивився його на днях, то чесно кажучи, мені набридло його слухати. Він сам себе ганьбить. Я думаю, що Усик – це просто клас. Він вийшов з цього дуже добре, а Ф'юрі тепер – поганий хлопець, якому всі бажають поразки. Я говорю не про себе, я говорю про коментарі, які читав».

Наостанок у розмові з YouTube-каналом TalkSPORT Фроч зізнався, кому з учасників абсолютного бою у хевівейті його коло оточення надає перевагу:

«Йому і його батькові, я думаю, соромно... Ти представляєш свій вид спорту, себе, і іншу країну в Саудівській Аравії - вони, напевно, дивляться на це і думають, що відбувається. Чи справді вони так ведуть бізнес? З ким я б не говорив, ніхто не хоче перемоги Тайсона. Він налаштував всіх проти себе».

  • Раніше ми повідомляли, що на пресконференції у Лондоні між боксерами виникла перепалка, яка ледь не переросла у бійку.
  • Абсолютний бій між Усиком та Ф'юрі пройде 17 лютого 2024 у саудівському Ер-Ріяді.
  • Даний поєдинок визначить першого беззаперечного чемпіона світу з 1999 року.
  • Також Усик і Ф'юрі вперше у історії проведуть «абсолют» за одразу чотири поясів: WBC, WBA, WBO та IBF.