«Це те, чого я прагну»: Ф'юрі розкрив свою тактику на бій з Усиком – у Тайсона амбітні плани

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2447
0 голосів
«Це те, чого я прагну»: Ф'юрі розкрив свою тактику на бій з Усиком – у Тайсона амбітні плани
Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Володар поясу WBC у надважкому дивізіоні Тайсон Ф’юрі розповів, куди збирається бити чемпіона світу за версіями WBO/WBA/IBF/IBO Олександра Усика у їхньому поєдинку.

Тайсон Ф’юрі не планує наносити свої удари по корпусу Олександра Усика, а буде пробивати у голову.

«Я завжди націлений на удари по обличчю. Я завжди хочу нокаута. Я заряджений на удари по обличчю! Удари по обличчю – це те, чого я прагну», — наводить слова Тайсона Fight News.

Нагадаємо, що після удару нижче пояса від Даніеля Дюбуа наш чемпіон опинився у помості рингу, а рефері дав українцеві час відійти від болю.

Багато хто у світі боксу вважає, що той удар відбувся за правилами і саме корпус та живіт є слабкими місцями Олександра.

  • Бій Усик – Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона в хевівейті офіційно відбудеться 17 лютого в Ер-Ріяді, Саудівська Аравія. 
  • Спочатку поєдинок планували організувати 23 грудня, але через травму «Циганський король» після зустрічі з Френсісом Нганну вирішили перенести.
  • Усик останній бій провів 27 серпня у польському Вроцлаві. Українець нокаутував Даніеля Дюбуа у дев’ятому раунді та захистив чемпіонські титули.