«Він виграє»: скандальний суперважковаговик назвав переможця бою Усик – Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
5856
0 голосів
«Він виграє»: скандальний суперважковаговик назвав переможця бою Усик – Ф’юрі
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Американський боксер Джаррелл Міллер, який виступає у суперважкій вазі, зробив власний прогноз на бій між Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком.

Джаррелл Міллер висловив свою думку про поєдинок між британцем Тайсоном Ф’юрі та українцем Олександром Усиком за звання абсолюта у хевівейті.

Боксер розповів, чи змінилася його оцінка шансів Ф’юрі після непереконливої перемоги над камеруно-французьким ексчемпіоном UFC Франсісом Нганну.

«Можливо, трохи. Я чув від Тайсона, що він дуже серйозно готувався до бою. Це був його перший поєдинок у Саудівській Аравії, і з досвіду бою з Лукасом Брауном (перемога нокаутом у шостому раунді, – прим. Sport-Express) в цій країні я знаю, що різниця в часі може мати значення».

Пропри все, Міллер продовжує вважати фаворитом зустрічі саме британця.

«Я все ще думаю, що він виграє в Усика. Він більший хлопець, і в ньому є та підла сторона, яку я ще не бачив в українці», – заявив боксер в інтерв’ю YouTube-каналу SecondsOut.

  • Ф’юрі переміг дебютанта хевівейту Нганну несподівано лише за очками роздільним рішенням суддів. При цьому у третьому раунді побував у нокдауні;
  • Бій Ф’юрі – Усик відбудеться 17 лютого 2024 року;
  • Нагадаємо, що Міллер не виступав з 2018 по 2022 рік через ряд провалених тестів на допінг;
  • Найближчий його бій запланований на 23 грудня. Міллер зійдеться з британцем Даніелем Дюбуа.