Усик – Ф’юрі: в Лондоні офіційно оголосили дату бою за звання абсолютного чемпіона світу

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
632
0 голосів
Усик – Ф’юрі: в Лондоні офіційно оголосили дату бою за звання абсолютного чемпіона світу
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: Getty Images
З дати абсолютного бою у хевівейті між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі знято таємницю. Даний поєдинок пройде 17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді.

На пресконференції у Лондоні було повідомлено, що бій за звання абсолютного чемпіона у надважкій вазі між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі відбудеться 17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді.

Нагадаємо, що першочергово даний боксерський матч мав відбутися 23 грудня, але через ушкодження «циганського короля» в поєдинку з Франсісом Нганну бій було перенесено.

  • Ексчемпіон UFC у третьому раунді сенсаційно відправив Тайсона в нокдаун, але британець зумів підвестися та довести бій до кінця, який він виграв рішенням суддів.
  • Усик ж востаннє боксував у серпні. Українець у дев'ятому раунді відправив у нокаут Даніеля Дюбуа та захистив чемпіонські титули за версіями WBO/WBA/IBF/IBO.
  • Тайсон ж нині володіє поясом WBC.
  • Переможець даної зустрічі стане першим з 1999 року беззаперечним чемпіоном світу в хевівейті, а сам бій – першим «абсолютом», де розігруватимуться одразу чотири пояси: WBC, WBA, WBO та IBF.