«Це найбільший бій у світі»: боксер, який вимагає матчу з Ломаченком, назвав головний поєдинок планети

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
253
0 голосів
«Це найбільший бій у світі»: боксер, який вимагає матчу з Ломаченком, назвав головний поєдинок планети
Шакур Стівенсон та Василь Ломаченко. Фото: Instagram
Американський боксер Шакур Стівенсон прагне провести поєдинок проти свого земляка Джервонти Девіса. Стівенсон вважає, що їхня очна зустріч може відбутися після його бою проти Едвіна Де Лос Сантоса із Домініканської Республіки.

Шакур Стівенсон готується до поєдинку проти Едвіна Де Лос Сантоса за вакантний титул чемпіона світу за версією WBC у легкій вазі.

Американець вважає, що Джервонта Девіс та його команда будуть переглядати цей бій у контексті можливого очного протистояння. Сантос, як і Девіс, є шульгою.

На думку Стівенсона, їхня дуель із земляком може стати подією величезного масштабу.

«Я думаю, що це найбільший бій у світі. Це потрібно рекламувати в такий спосіб. Вважаю, що ми з ним двоє найкращих бійців у світі. І, чесно кажучи, я просто відчуваю, що ця подія має бути на слуху в усьому світі. Якщо ви запитаєте мене, це буде найкращий бій у боксі зараз».

Боксер готовий провести зустріч у легкій вазі (135 фунтів), попри бажання згодом перейти до 140-фунтового дивізіону. Також він може погодитися на умови поділу гонорару 60/40 на користь Девіса.

«Шістдесят на сорок? Чесно кажучи, чому б мені не погодитися на це? Я не намагаюся влізти в бізнес. Він найбільша суперзірка у спорті, тому зателефонуйте мені, і я готовий поговорити», – заявив Шакур в інтерв’ю BoxingScene.

  • Нагадаємо, що бій Стівенсона та Сантоса відбудеться у четвер, 16 листопада;
  • Американець хотів бачити своїм суперником українця Василя Ломаченка, однак той вирішив взяти паузу до кінця року після травневої поразки Девіну Хейні за очками.