«Ти м'якший за дитяче лайно»: Джошуа влаштував гарячу перепалку з американським бійцем

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
354
0 голосів
«Ти м'якший за дитяче лайно»: Джошуа влаштував гарячу перепалку з американським бійцем
Ентоні Джошуа та Джаррелл Міллер. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа і Джаррелл Міллер обмінялися випадами під час пресконференції в Лондоні, присвяченій вечору боксу в Саудівській Аравії 23 грудня, в рамках якого вони зустрінуться з Отто Валліном і Даніелем Дюбуа відповідно.

Британець Ентоні Джошуа та американець Джаррелл Міллер потішили вболівальників та журналістів на прессконференції у столиці Англії, яка приурочена до боксерського вечора, що пройде у Саудівській Аравії 23 грудня цього року.

Американець почав напади на британця, але той відповів, пригрозивши опоненту.

Міллер: «Ми точно знаємо, що Джошуа не хоче проблем із Вайлдером».

Джошуа: «Закрий рота, чорт забирай. Не починай зі мною. Ти знаєш, я що підійду і дам тобі ляпаса. Бачу, ти знову прийшов із мамою».

Проте Джаррелл і не думав зупинятися. Навпаки, боксер почав викликати Ентоні на бій у скандальній формі з купою погроз, нагадавши поведінку Тайсона Ф'юрі у відношенні до Олександра Усика.

Міллер: «Як я сказав, ми всі знаємо, що Ей Джей не хоче проблем із Деонтеєм. Мені не подобається Вайлдер, але я знаю, що він покладе цього засранця в могилу. Я полегшу тобі завдання: ти можеш або побитися з Деонтеєм і лягти в могилу, або побитися зі мною і відправитися в лікарню. 

У будь-якому разі тобі надеруть дупу. Тож обери свою отруту. Досить балачок. Витягни палець Едді Гірна зі своєї дупи і вибери суперника, який дійсно вміє битися. Мене або Деонтея. Один з американців надере тобі дупу. Досить бігати, англійський кекс»

Далі американець почав більш жорстко ображати британця. Ентоні в черговий раз зробив поппередження.

Міллер: «Послухай, брате. Ти м'якший за дитяче лайно».

Джошуа: «Стеж за мовою».

Зазначимо, що бій Міллера і Джошуа мав відбутися у 2019 році. Поєдинок не відбувся через те, що в організмі Міллера знайшли заборонені речовини. Енді Руїс-молодший, який вийшов на заміну, шокував світ, зупинивши Джошуа в сьомому раунді.

  • Нагадаємо, що 23 грудня мав пройти бій нашого чемпіона з «Циганським королем». Причиною переносу бою Усика з Тайсоном слугували значні травми британця, яких йому завдав Франсіс Нганну 28 жовтня.
  • Наш чемпіон двічі зустрічався з Джошуа та обидва рази перемагав британця за очками.