«Хочу порадувати кожного українця»: Усик розповів, що зробить після перемоги України у війні

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
1060
0 голосів
«Хочу порадувати кожного українця»: Усик розповів, що зробить після перемоги України у війні
Олександр Усик. Фото: Google
Чинний володар поясів WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик розповів, що після закінчення війни планує провести бій у Києві, щоб порадувати свою рідну публіку і кожного українця.

Олександр Усик (21-0, 14 КО) розповів, що після закінчення війни планує провести бій у Києві:

«Зараз ми не можемо це зробити, тому що в нашій країні йде війна. Але після нашої перемоги я обов'язково організую поєдинок на «Олімпійському» в Києві. Хочу порадувати свою рідну публіку і кожного українця, який прийде на стадіон. Для мене особисто – це велика мотивація і вдячність тим хлопцям, які захищають нашу країну.

Коли я з військовими спілкуюся телефоном, я бачу їхні обличчя, бачу їхню посмішку, бачу їхні емоції, коли вони кричать: «Так, перемога!». Це їхня теж частина. Знаєте, коли я боксую, то виграє вся моя країна, всі ті, хто за мене вболіває», – розповів Усик в коментарі для TNT Sports.

  • Зазначимо, що Олександр Усик зайняв третє місце у рейтингу найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії від ESPN.
  • Раніше з'явилась інформація, що українець та Тайсон Ф'юрі битимуться за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі 17 лютого.
  • Переможець бою стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.