Усик – Ф’юрі: колишній абсолютний чемпіон світу дав прогноз на бій українця з британцем

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
654
0 голосів
Усик – Ф’юрі: колишній абсолютний чемпіон світу дав прогноз на бій українця з британцем
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Reuters
На думку Евандера Холіфілда, Олександр Усик має чимало переваг над Тайсоном Ф'юрі, але і навіть у разі поразки українець не опустить рук і не здасться.

Чемпіон світу в важкій та першій важкій категоріях Евандер Холіфілд, який володів об'єднаними титулами WBA, WBC та IBF (1990-1992), поясами WBA та IBF (1993-1994), WBA (1996–1999) IBF (1997-1999), WBA 2000-2001). поділився своїм баченням бою у хевівейті між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Як вважає американець, є фактор, який вплине на хід поєдинку:

«Це буде чудовий бій, і швидкість рук буде вирішальною. Хто зможе завдати більше ударів. Усик має багато переваг, і він лівша. Ф'юрі вже багато разів показував хороші результати, і стилі роблять бої».

Як сказав Холіфілд у коментарі WBC, який наводить портал Boxing Scene, навіть у випадку поразки даний неприємний результат бою не зламає українця:

«Коли людина, яка б'ється з великою людиною, швидша і може завдавати сильних ударів, ви можете перемогти. Але якщо ти отримаєш удар, це може бути кінець. Життя полягає в тому, щоб не здаватися. Я щиро вірю, що Усик має такий менталітет, тому він буде там. Прекрасний баланс для цього».

  • Холіфілд – єдиний боксер в історії, який завоював беззаперечну першість у двох вагових категоріях в епоху трьох поясів.
  • Бій Усик – Ф’юрі відбудеться у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • За повідомленнями інсайдерів, зустріч боксерів пройде 17 лютого 2024 року.
  • Українець у своєму останньому поєдинку здолав американця Даніеля Дюбуа нокаутом у дев’ятому раунді;
  • Британець у своїй крайній зустрічі за очками роздільним рішенням суддів взяв гору над камеруно-французьким спортсменом Франсісом Нганну.