Не Кличко: Бріггс назвав ім’я боксера, через якого він не міг спати два тижні

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
5187
0 голосів
Не Кличко: Бріггс назвав ім’я боксера, через якого він не міг спати два тижні
Бій Шеннонс Бріггс – Джордж Форман. Фото: Las Vegas Review-Journal
Джордж Форман навіть у 48 років володів потужною силою, яку відчув на собі Шеннон Бріггс. Через його потужні кулаки останній не міг спати два тижні.

Колишній чемпіон світу у важкій ваговій категорії за версією WBO Шеннон Бріггс поділився думкою про те, хто з його опонентів мав найбільшу силу:

«Джордж Форман. Унікальний боєць, один із найвидатніших в історії. Просто провести з ним бій - це вже божевільне досягнення. Він був хороший у всьому. Дивишся його бої і постійно говориш вголос: «Нічого собі!» У бою з ним я просто намагався вижити. Просто робив усе, щоб він мене не вбив у ринзі.

Він усіх дуже жорстко бив. Я повірити не міг, що в людини можуть бути настільки важкі кулаки. Він побив мене настільки жорстко, що я два тижні не міг заснути після бою, мене постійно турбували запаморочення. Дуже важкі кулаки», – сказав Бріггс у YouTube-програмі Jaxxon Podcast.

  • Бій Форман – Бріггс відбувся у 1997 році та визначав лінійного чемпіона. Шеннон програв на той момент 48-річному Джорджу роздільним рішенням суддів.
  • 16 жовтня 2010 року Бріггс програв бій за титул WBC Віталію Кличку рішенням суддів.
  • Американець витримав усі 12 раундів, але зазнав чималих травм і навіть потрапив до реанімації лікарні Гамбурга, де проходив даний бій.