Усик – Ф’юрі: колишній чемпіон світу заявив, що Тайсон не буде битися з українцем

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1179
0 голосів
Усик – Ф’юрі: колишній чемпіон світу заявив, що Тайсон не буде битися з українцем
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Колишній британський боксер Джордж Гроувс вважає, що його земляк Тайсон Ф’юрі відмовиться від ідеї битися проти українця Олександра Усика за звання абсолюта у хевівейті.

Ексчемпіон світу в суперсередній вазі за версіями WBAsuper (2017-2018), IBO (2018-), WBA International (2016-2017), WBA Inter-Continental (2013), WBC Silver (2014) Джордж Гроувс прогнозує відмову Тайсона Ф’юрі від поєдинку проти Олександра Усика.

Експерт вважає, що Ф’юрі провести повторний бій із Франсісом Нганну найближчим часом.

«Я не думаю, що Ф’юрі буде битися знову, але якщо він і вийде у ринг, то із Нганну. Я не думаю, що він битиметься з Усиком. Думав, що він збирався битися 23 грудня, але ніякої пресконференції не відбулося».

На думку Гроувс, потенційний матч з українцем – це великий ризик для Ф’юрі, на який він може не піти.

«Для Ф’юрі бій з Усиком – це рулетка. Він може здобути перемогу, яка визначить його кар’єру та подальшу зарплатню, однак може й програти. Британець повинен сам запитати у себе: «Я справді цього хочу?» Чи справді я готовий йти до кінця?», – заявив Гроувс в інтерв’ю YouTube-каналу talkSPORT Boxing.

  • Нагадаємо, що у жовтні Ф’юрі непереконливо переміг дебютанта хевівейту Нганну за очками роздільним рішенням суддів, при цьому у третьому раунді побував у нокдауні;
  • Бій Усик – Ф’юрі орієнтовно має відбутися на початку наступного року.