«Він щоразу проводить бої на високому рівні»: американський боксер порівняв Усика і Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
582
0 голосів
«Він щоразу проводить бої на високому рівні»: американський боксер порівняв Усика і Ф’юрі
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Американський претендент на чемпіонський титул у хевівейті Майкл Хантер порівняв Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі. Боксер розповів, у чому перевага українця.

Майкл Хантер заявив, що слабкий бій у виконанні Ф’юрі проти Франсіса Нганну підкреслює, що британцю, попри усі його регалії, далеко до легенд світового боксу.

«Ф’юрі надзвичайно сильний, гігантська людина, боєць, але його виступ проти Нганну дає зрозуміти, яким є його справжній клас. Якби проти нього був Леннокс Льюїс або Евандер Холіфілд, вони б його здолали. Тайсон. може досягти найвищого рівня, але він не дуже стабільний».

Боксер висловив думку, чим Олександр Усик переважає Ф’юрі.

«Усик дуже послідовний. Він щоразу проводить бої на високому рівні. У його поєдинках немає таких злетів та падінь як у Ф'юрі, який кілька разів падав. Люди самі винні у тому, бо повірили, що Тайсон найкращий», – заявив Хантер в інтерв’ю YouTube-каналу Seconds Out.

  • Зазначимо, що володар поясів WBA, WBO, IBF, IBO Усик та чемпіон WBC Ф’юрі повинні провести поєдинок за звання абсолюта у хевівейті;
  • Ця зустріч орієнтовно запланована на початок 2024 року;
  • У жовтні Ф'юрі переміг дебютанта Нганну лише за очками роздільним рішенням суддів, при цьому у третьому раунді побував у нокдауні.