Чи піддавався Ф’юрі Нганну через Усика? Промоутер Тайсона дав однозначну відповідь

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
339
0 голосів
Чи піддавався Ф’юрі Нганну через Усика? Промоутер Тайсона дав однозначну відповідь
Тайсон Ф'юрі та Франсіс Нганну. Фото: Getty Images
За словами промоутера Тайсона Ф'юрі – Френка Уоррена, боротьба його клієнта з Франсісом Нганну була чесною, про що свідчить нокдаун у третьому раунді.

Промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Уоррен прокоментував закиди щодо того, що його клієнт не показав себе з кращого боку в бою з Франсісом Нганну в контексті прийдешнього абсолютного поєдинку в хевівейті з Олександром Усиком.

Уоррен всі такі заяви відкидає:

«Що за дурниці? В якому місці все було підлаштовано, якщо Тайсон опинився всього в одній-двох секундах від дострокої поразки, коли його відправили в нокдаун у третьому раунді? Де було підлаштовано, якщо йому довелося докласти максимальних зусиль, щоб здобути заслужену перемогу?»

Промоутер Ф'юрі зазначив, що команда Тайсона знала про можливості Нганну:

«Весь цей ідіотизм йде в основному від тих ж людей, які до бою казали, що це фарс, цирк для чемпіона світу в суперважкій вазі – прийняти поєдинок з Нганну, який він легко виграє так, як захоче. Ми знали, що Нганну стане складним суперником з величезною ударною та фізичною силою».

Наостанок у коментарі Daily Mail Уоррен заявив, що британець виграв цей бій чесно:

«Будь-хто, хто має хоч найменше уявлення про те, як оцінюється поєдинок, знає, що Ф'юрі переміг, незважаючи на непоказний виступ за його ж високими стандартами. І все більше і більше людей, які подивилися повтор по телевізору, приходять до такої думки».

  • Через ушкодження Тайсона у поєдинку з Нганну довелося перенести бій з Усиком на лютий 2024 року.
  • Дана зустріч пройде у столиці Саудівської Аравії – Ер-Ріяді.