«Він піде спати рано»: лідер рейтингу суперважковаговиків кинув виклик Усику

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
228
0 голосів
«Він піде спати рано»: лідер рейтингу суперважковаговиків кинув виклик Усику
Олександр Усик та Чжан Чжілей. Фото: скріншот з YouTube
Як вважає Чжан Чжилей, перемога Олександра Усика над Ентоні Джошуа ще нічого не означає, а сам китаєць хотів би побоксувати з українцем на власній території.

Китайський боксер Чжан Чжилей, який є поточним лідером рейтингу та тимчасовим чемпіоном за версією WBO у надважкій вазі, поділився своєю думкою про ще одного видатного важковаговика сучасності – Олександра Усика.

Як вважає китаєць, бої українця з Ентоні Джошуа не можна вважати за показник і він має на це причини:

«Усик є, що доводити, коли він бився з Джошуа, він був на спаді, тому я не буду вважати, що ці перемоги щось означають».

В той же час, Чжан визнав заслуги українця:

«У нього три пояси, а це не так просто зробити. Він піднімається з крузервейту, а зараз він все ще в крузервейті. Тож якщо ми будемо ділити ринг, він рано піде спати».

Наостанок у коментарі ресурсу ProBox TV Чжилей розповів, яке значення має можливий бій Усика з ним для його країни:

«Китаю потрібен цей бій. Це більше, ніж я, вся країна потребує спортивної події високого рівня, професійного боксу, як цей. Це підніме гордість країни, і Китай буде в захваті від його бою в Піднебесній».

  • Китаєць здобув статус тимчасового чемпіона в квітні 2023 року, коли переміг Джо Джойса технічним нокаутом у шостому раунді.
  • Усик став чемпіоном світу за лінією WBO, тимчасовим чемпіоном якої є Чжилей, у серпні 2021 року, коли виявився сильнішим за Джошуа.