«Ні єдиного шансу, що бій Ф’юрі – Усик станеться»: в Британії назвали майбутнього суперника Тайсона

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
588
0 голосів
«Ні єдиного шансу, що бій Ф’юрі – Усик станеться»: в Британії назвали майбутнього суперника Тайсона
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: sportBible
Колишній британський боксер Джордж Гроувс вважає, що його земляк Тайсон Ф’юрі не вийде на бій проти українця Олександра Усика за звання абсолюта у хевівейті.

Ексчемпіон світу в суперсередній вазі за версіями WBAsuper (2017-2018), IBO (2018-), WBA International (2016-2017), WBA Inter-Continental (2013), WBC Silver (2014) Джордж Гроувс не вірить у те, що бій між володарем титулу Тайсоном Ф’юрі та Олександром Усиком відбудеться найближчим часом.

«Жодного шансу, що бій Ф'юрі – Усик відбудеться у грудні. Якщо чесно, я взагалі не вірю, що бій з Усиком буде наступним для Тайсона. Мені здається, що у нього зараз два варіанти: негайний реванш з Франсісом Нганну або завершення кар'єри».

На думку експерта, потенційна поразка Ф’юрі він Усика може поставити хрест на кар’єрі британця.

«Впевнений, він вибере піти на захід сонця. Він – цікавий персонаж. Прикольний та цікавий. Він матиме багато можливостей проявити себе після боксу. Усі ці можливості можуть випаруватися. Всі ці двері можуть назавжди зникнути, якщо Усик поб'є його».

Гроувс вважає, що фанати мають більше шансів найближчим часом побачити матч-реванш Ф’юрі – Нганну.

«Тому я і думаю, що він воліє виправити враження про себе в реванші з Нганну. Або ж взагалі завершить кар'єру прямо зараз. Повірте, він прокинувся після бою з головою повною сумнівів», – заявив колишній боксер в інтерв’ю YouTube-каналу Sky Sports Boxing.

  • Нагадаємо, що 28 жовтня Ф’юрі переміг дебютанта хевівейту Нганну лише за очками роздільним рішенням суддів, при цьому у третьому раунді встиг побувати у нокдауні;
  • За словами промоутера Усика Олександра Красюка, за умовами контракту бій його клієнта проти Ф'юрі повинен відбутися 23 грудня.