Представники Усика поставили вимогу для Ф’юрі: промоутер українського чемпіона пояснив позицію

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
2214
0 голосів
Представники Усика поставили вимогу для Ф’юрі: промоутер українського чемпіона пояснив позицію
Олександр Усик та Олександр Красюк. Фото: Google
Як зазначив Олександр Красюк, команда Олександра Усика ставиться з розумінням до можливого факту травми Тайсона Ф'юрі, але в той же час вона хоче переконатися, що ушкодження дійсно має місце.

Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк прокоментував можливе перенесення абсолютного бою у хевівейті між українцем та Тайсоном Ф'юрі через ушкодження британця у бою з Френсісом Нганну.

Як зазначив Красюк, все має відбуватися згідно з відповідними процедурами:

«У нас є дата в контракті, але ми розумні люди. Розуміємо, травми трапляються. І якщо він справді має пошкодження, то має бути медична процедура і документ, що це підтверджує. Тоді це нормально».

Але промоутер українця в той же час у інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out припустив, що причина перенесення бою може полягати і у небажанні «циганського короля» боксувати:

«Якщо ж вони просто бояться битися з Усиком, бо Тайсон слабкий, то це звучить не розумно. І знаєте чому? Бо яка різниця між поразкою Усику 23 грудня, чи поразкою Усику 17 січня, чи поразкою Усику, скажімо, 13 лютого? Немає істотної різниці. Чим швидше, тим краще».

  • Об'єднавчий бій має пройти 23 грудня, про що неодноразово наголошував Усик та його команда.
  • Даний поєдинок відбудеться у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.