«Він виграє цей бій»: тренер Вайддера назвав нового фаворита поєдинку Усик – Ф’юрі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1442
0 голосів
«Він виграє цей бій»: тренер Вайддера назвав нового фаворита поєдинку Усик – Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Reuters
Бій Тайсона Ф'юрі та Френсіса Нганну змінив думку тренера Деонтея Вайлдера Маліка Скотта щодо перебігу поєдинка «циганського короля» з Олександром Усиком.

Тренер американського важковаговика Деонтея Вайлдера Малік Скотт поділився своїми думками щодо переможця абсолютного бою у хевівейті між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Раніше саме на британця ставив Скотт, але поєдинок «циганського короля» з ексчемпіоном UFC Френісісом Нганну змінив його думку:

«Я завжди ставив на Усика, поки не побачив його з Дюбуа. Після цього бою я ставив на Ф'юрі з вірогідністю 70/30. Але дивлячись на Усика зараз, я навіть не знаю, чи зможе Ф'юрі встояти перед його ногами. Я навіть не знаю, чи зміг би він встигати за його поглядом, за його фінтами».

Малік зазначив, що тепер у будь-якого боксера зросли шанси на перемогу над Ф'юрі:

«Цей Ф'юрі дає шанс будь-кому дістатися до нього. Цей вразливий, надважкий Тайсон вже не може виходити так, як раніше. Будь-хто, хто має якісь ноу-хау, має величезні шанси побити його. Боронь Боже, якщо вони зможуть вдарити по-справжньому відчутно».

У коментарі YouTube-каналу FightHype тренер Вайлдера оцінив перебіг імовірного бою українця з Френсісом:

«Якби я був людиною, яка робить ставки, я б поставив на перемогу Усика після бою Тайсон – Нганну. Усик менший за зростом, і я вважаю, що він впорався б з Френсісом набагато краще, ніж Ф'юрі».

Також у інтерв'ю YouTube-каналу ES News Скотт дав свій оновлений прогноз на даний поєдинок:

«Усик виграє бій. Його ноги будуть занадто сильними для цього Ф'юрі».

  • В третьому раунді Нганну відправив Тайсона в нокдаун, але британець переміг у поєдинку рішенням суддів.
  • Об'єднавчий бій між Ф'юрі та Усиком має відбутися 23 грудня, але, скоріш за все, у заплановану дату поєдинок не відбудеться.