Чухаджян побив Россетті: український боксер захистив пояс IBF Inter-Continental

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
170
0 голосів
Чухаджян побив Россетті: український боксер захистив пояс IBF Inter-Continental
Карен Чухаджян. Фото: Google
Український боксер Карен Чухаджян (22–2, 12 КО) захистив чемпіонський пояс IBF Inter-Continental в бою проти італійця П'єтро Россетті (18–1, 8 КО).

Впевнено і достроково. Мова про перемогу Карена Чухаджяна над чемпіоном Європи EBU П'єтро Россетті, яку українець здобув напередодні ввечері у німецькому Мюнхені. 

У дев’ятому раунді на обличчі Россетті з'явилося розсічення. Лікар оглянув італійського боксера і спершу дозволив продовжувати. 

Однак, Чухаджян продовжив тиснути і влучати у лице опонента, тож рефері зупинив поєдинок, зафіксувавши технічний нокаут нашого співвітчизника.

  • 1 лютого 2020 року у першому за межами України бою в Калінінграді Чухаджян перебоксував місцевого на той момент непереможного боксера Сергія Воробйова і завоював титул WBA International у напівсередній вазі.
  • 22 січня 2022 року у Еггенштайн-Леопольдсгафені здобув перемогу технічним нокаутом у восьмому раунді над британцем Раяном Мартіном і завоював вакантний титул IBF Inter-Continental у напівсередній вазі. 
  • 2 липня 2022 року провів захист проти австралійця Блейка Мінто і здобув перемогу, змусивши суперника відмовитися від продовження бою після шостого раунду.