«Я у нього в голові»: Усик висловився щодо компромату Ф'юрі на нього та назвав людину, яка організувала їх бій

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
486
0 голосів
«Я у нього в голові»: Усик висловився щодо компромату Ф'юрі на нього та назвав людину, яка організувала їх бій
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон світу у надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександр Усик прибув до Саудівської Аравії аби на власні очі подивитися бій між Тайсоном Ф'юрі та Френсісом Нганну.

Олександр Усик перервав свій тренувальний табір і прилетів до Саудівської Аравії, щоб наживо подивитися на бій свого наступного суперника Тайсона Ф'юрі проти Френсіса Нганну.

Українця вдалося спіймати нашим колегам з Boxing King Media та задати йому кілька питань, зокрема про те, як нашеті вдалося досягти домовленості про бій з Ф’юрі.

«Чому про бій із Ф'юрі вдалося домовитися легше, ніж минулого разу? Я думаю, треба подякувати містеру Туркі (принц Саудівської Аравії – прим. «СЕ»).

Він вніс великі корективи і знайшов достатньо переконливі аргументи, за що я йому дуже вдячний».

Відповів українець і на питання, що стосувалося якоїсь вигаданої Ф’юрі на нього провокативної інформації.

«Ф'юрі має компромат на мене, який скоро викладе? Не знаю. Може, він хоче показати свою боягузливу дупу?

Він хоче залізти мені в голову, але я в нього в голові. Тайсон, я знаю, ти не хочеш боксувати зі мною 23 грудня, але ти будеш боксувати і ти будеш битий», – сказав Усик.

  • Сьогодні,28 жовтня, у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді Тайсон Ф'юрі боксуватиме з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганну.
  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі будуть битися за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі в грудні 2023 року або січні 2024 року.
  • Переможець бою Олександр Усик – Тайсон Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.