«Він може зупинити його в пізніх раундах»: ексчемпіон світу дав прогноз на поєдинок Усик – Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
1053
0 голосів
«Він може зупинити його в пізніх раундах»: ексчемпіон світу дав прогноз на поєдинок Усик – Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Колаж: Google
Американський ексчемпіон світу з боксу Тімоті Бредлі дав прогноз на бій між українцем Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.

Тімоті Бредлі зробив прогноз на бій між володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі та чемпіоном світу за версіями WBA, WBO, IBF, IBO Олександром Усиком.

На думку колишнього боксера, беззаперечним фаворитом бою є британець.

«Переможе Ф'юрі, легко. Вважаю, Ф'юрі вирішив не битися з ним одразу, бо хотів провести тренувальний табір перед виходом у ринг з Усиком. Ось він отримав цей тренувальний табір, і бій з Франсісом Нганну буде його проміжним поєдинком».

При цьому Бредлі зазначив, які недоліки має Ф’юрі.

«Він великий хлопець і ми звертаємо увагу на те, що він робить добре, але не звертаємо уваги на те, що він не робить добре. Він боксує надто багато по прямих лініях. Якщо він продовжить у тому ж дусі, то ви побачите, як Усик переслідуватиме його, адже його ноги не в стійці, він не б'є».

Колишній чемпіон світу припустив, як у ринзі буде діяти українець.

«Ф'юрі просто відходить назад, намагаючись вийти з ударної відстані. Ви побачите, як Усик атакує його корпус страшенно багато разів. Ф'юрі дуже високий і великий. Він не тримає лікті, щоб блокувати удари. Усик трохи швидший. Він шукатиме моменти, щоб розкрити корпус і спіймати Ф'юрі».

Експерт висловив власну думку, яка тактика допоможе Ф’юрі перемогти.

«Ф’юрі треба працювати по корпусу та джебом у голову Усика. Якщо тримати його на задній нозі, змушувати рухатися та ловити на підходах, то у нього не буде проблем. А поблизу – в'язати його, тиснути усією вагою, брати голову в замок, не показувати жодної поваги – тоді це буде легка ніч для Ф'юрі».

Бредлі заявив, що цей бій може завершитися достроково.

«Ставлю гроші на Ф'юрі. Можливо зупинка. Думаю, він може зупинити Усика в пізніх раундах. Він може зловити його таким ударом, який той не побачить – аперкотом чи чек-хуком, чи, можливо, навіть його улюбленою комбінацією хук-правий», – сказав Бредлі в інтерв’ю YouTube-каналу FightHype.

  • Бій між Усиком та Ф’юрі запланований на 23 грудня;
  • Перед цим, 28 жовтня, британець проведе бій проти камеруно-французького ексчемпіона UFC Нганну.