Кличко – Валуєв: колишній суперник старшого з братів-чемпіонів дав прогноз на гіпотетичний бій

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
470
0 голосів
Кличко – Валуєв: колишній суперник старшого з братів-чемпіонів дав прогноз на гіпотетичний бій
Володимир Кличко. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Девід Хей зізнався, що хотів би побачити поєдинок між своїми колишніми суперниками Володимиром Кличком та Миколою Валуєвим. Також британець дав прогноз на це протистояння.

Девід Хей назвав двох кращих суперників у своїй кар'єрі. На думку британця, ними були Володимир Кличко та Микола Валуєв.

«Або Кличко, або Валуєв кращий. Мені дуже хотілося, щоб вони побилися між собою. Цікаво було б подивитися, зміг би Володимир впоратися з хлопцем, який значно більше за нього».

Ексчемпіон зазначив, що у поєдинку з росіянином він зміг реалізувати свій план на бій.

«У хлопців була фізична перевага в бою зі мною. З Валуєвим я зміг реалізувати свій план набагато краще. Думаю, якби я бився з Кличка в ту ж ніч, що і з Валуєвим, то результат був би іншим. Хлопці дуже схожі».

Також британець вважає, що шанси у гіпотетичному бою Кличка та Валуєва були б рівні.

«Це звучить божевільно, тому що я програв одному і переміг іншого, але бої були в різні періоди мого життя. Якщо бути справедливим, то в їхньому протистоянні шанси 50 на 50», — наводить слова Хея Вoxing-social.

  • Нагадаємо, що 7 листопада 2009 року Хей сенсаційно здолав російського боксера Миколу Валуєва. 
  • Згодом Девід Хей вийшов на ринг проти Володимира Кличка. Поєдинок відбувся 2 липня 2011 року. Тоді українець переміг британця рішенням суддів та відібрав у нього пояс WBA.