«Тайсон запросив Олександра разом із дітьми на вихідні»: менеджер Ф’юрі розповів про угоду з Усиком

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
7318
0 голосів
«Тайсон запросив Олександра разом із дітьми на вихідні»: менеджер Ф’юрі розповів про угоду з Усиком
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик, колаж: Google
Спенсер Браун, менеджер володаря титулу WBC у надважкій вазі Тайсона Ф’юрі (33-0-2, 24 КО), розповів, як вдалося домовитися про бій з чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

Менеджер Тайсона Ф’юрі розповів про бій з Олександром Усиком.

«Чесно кажучи, усе було дуже просто. Я зателефонував менеджеру Усика Егісу Клімасу й запитав, чи можемо ми зустрітися. Усі дали мені дозвіл на організацію бою, промоутери та всі інші сказали: «Якщо ти можеш влаштувати бій, то їдь і влаштуй його».

Тому я зателефонував Егісу, ми зустрілися в Нью-Йорку, я представив його саудівцям, і, загалом, ми з усім розібралися. Ми повернулися й зустрілися у Лондоні. Ми всі зібралися в кімнаті та провели там разом з усіма залученими сторонами чотири чи п’ять годин. Ми всі залагодили дуже просто. Тайсон був на сьомому небі».

Також Браун сказав, що Усик та Ф’юрі провели телефонну розмову.

«Тайсон та Усик справді спілкувалися один з одним. Тайсон запросив Олександра разом із дітьми на вихідні після його бою. Чесно кажучи, усе було просто. Ми дуже легко влаштували цей бій, і ось тут ми зараз.

Тайсон сказав: «Дуже дякую, з нетерпінням чекаю зустрічі з тобою на рингу». Коли ми все залагодили, він сказав Усику: «Я хотів би бачити тебе в Моркемі, де я живу. Візьми з собою дітей і приїжджайте на вихідні», – сказав Браун в коментарі для talkSPORT.

  • Наприкінці вересня Усик та Ф’юрі підписали контракт на бій. Поєдинок планують провести 23 грудня або у січні 2024 року у Саудівській Аравії.
  • Очікується, що точну дату буде оголошено після поєдинку Тайсона з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганну.