«Залишилися з великою дірою»: промоутер Джошуа вважає один з боїв Ломаченка своєю найбільшою помилкою

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1679
0 голосів
«Залишилися з великою дірою»: промоутер Джошуа вважає один з боїв Ломаченка своєю найбільшою помилкою
Василь Ломаченко та Люк Кемпбелл. Фото: Google
Промоутер Ентоні Джошуа Едді Хірн поділився спогадами про проведення бою між Василем Ломаченком та Люком Кемпбеллом, який став його найбільшою помилкою.

Едді Хірн зізнався, що хотів реабілітувати свою організацію після фіаско Ентоні Джошуа у поєдинку з Енді Руїсом.

«Напевно, це найбільша помилка, яку я робив. Після того, як Джошуа програв Руїсу, люди говорили щось на кшталт: «О, Matchroom вже притиснуті до канатів». Тож я хотів відігратися чимось більшим».

Саме тому британець влаштував бій Василя Ломаченка з Люком Кемпбеллом.

«Отже, відбувся бій між Ломаченком, який був як бог боксу на тому етапі, і Кемпбеллом, якого ми представляли і який був золотим олімпійським медалістом. Я просто витратив занадто багато на цей бій».

Проте промоутер визнав, що українець не дозволив йому заробити, бо виявився не цікавий багатьом фанатам.

«Я хотів привезти Ломаченка в Лондон, я був закоханий у нього як бійця, але не дуже розумів його комерційну цінність для великої аудиторії, яка була досить обмеженою. У нас вийшло дуже добре, розкупили O2, але PPV не досягла запланованих цифр, і ми залишилися з великою дірою в бюджеті. Можливо, мільйон фунтів», – розповів Хірн у коментарі юутб-каналу The Overlap.

  • Нагадаємо, Ломаченко і Кемпбеллом зустрілися у рингу в серпні 2019 року. Українець здобув перемогу одноголосним рішенням суддів.