«Не рахуючи понад 100 мільйонів»: відомо, скільки Усик пожертвував на допомогу Україні

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
561
0 голосів
«Не рахуючи понад 100 мільйонів»: відомо, скільки Усик пожертвував на допомогу Україні
Олександр Усик. Фото: Google
Координатор UNITED24 Ярослава Гресь розповіла про внесок володаря титулів WBA, WBO, IBO і IBF в суперважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО) в діяльність платформи.

Олександр Усик є не тільки чемпіоном світу, а й людиною з великим серцем, яка допомагає своєму народові.

Так, Ярослава Гресь у соціальних мережах повідомила, що боксер пожертвував на допомогу більше десяти мільйонів гривень.

«Саша ніколи не розповідає, що від себе пожертвував майже 12 млн гривень, не рахуючи понад 100 млн, які ми зібрали разом. Спасибі, чемпіоне. Ми любимо тебе».

Додамо, що раніше Усик допомагав відбудувати будинок в Ірпені. Олександр зізнався, що випадково вибрав дім, у якому знаходився зал його друга Олексія Джунковського, який тренував дітей в Ірпені і не втік після приходу російських окупантів, які його вбили прямо у боксерському залі.

  • Усик об'єднався з благодійною платформою United24, яка збирає кошти на допомогу українському народові, який постраждав від тероризму рф в жовтні 2022 року.
  • Відзначимо, що взимку наш чемпіон пожертвував 13,8 мільйона гривень селу Мощун у Київській області, а також близько восьми мільйонів гривень на відновлення будинку в Ірпені. Реконструкція п'ятиповерхової будівлі обійшлася ще в суму порядку 115 тисяч доларів.