Екстренер збірної України засвітився на окупаційному заході в Маріуполі: його хочуть позбавити всіх регалій

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
1186
0 голосів
Екстренер збірної України засвітився на окупаційному заході в Маріуполі: його хочуть позбавити всіх регалій
Володимир Дворцов. Фото: ФБУ
Колишній тренер збірної України з боксу Володимир Дворцов про співпрацю якого з окупаційною владою було відомо давно, подякував росіянам за боксерський захід у Маріуполі.

Володимир Дворцов впевнений, що бокс в тимчасово окупованому Маріуполі розвивається. Про це колаборат і зрадник України заявив на так званому «святі боксу», яке  у місті на берегу Азовського моря влаштували росіяни і їх посіпаки.

«Дуже радий, що мене запросилина це свято боксу. Незважаючи на все, що відбувається, бокс у Маріуполі розвивається, я завжди готовий допомогти з цим. 

Для мене це радісна новина, що відбуваються турніри», – сказав Дворцов в інтерв’ю пропагандистським ЗМІ.

Федерація боксу України подібну заяву сепаратиста почула і вже виступила зі своєю офіційною заявою:

«Володимир Дворцов відвідав турнір, який проводився під прапорами рф. 

Федерація боксу України відправить офіційне звернення до Міністерства молоді та спорту, щоб позбавити Дворцова всіх регалій в боксі, які були присвоєні йому в Україні», – йдеться в заяві ФБУ.

  • В турнірі, що відбувся в Маріуполі, прийняли участь близько 120 спортсменів із так званої «ДНР». 
  • Володимир  Дворцов — колишній український боксер, згодом — тренер з боксу, майстер спорту СРСР (1978), заслужений тренер України (1993).
  • З 2000 року — засновник, головний тренер і директор Всеукраїнської школи боксу «Зірки України» (м. Київ), з 2002 року — засновник спортивного клубу «Спартак-Поділ» (м. Київ)