Красюк назвав людину, яка організувала бій Усик – Ф'юрі: промоутер розповів, що може завадити поєдинку

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
898
0 голосів
Красюк назвав людину, яка організувала бій Усик – Ф'юрі: промоутер розповів, що може завадити поєдинку
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Генеральний директор K2 Promotions Ukraine Олександр Красюк розповів про можливе перенесення бою між чемпіоном WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі українцем Олександром Усиком (21-0, 14 КО) і володарем пояса WBC британцем Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 КО).

Промоутер Олександра Усика Олександр Красюк розповів, кому потрібно завдячувати тим фактом, що бій за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі проти Тайсона Ф'юрі відбудеться.

«Завдяки Дерілу Піплзу та IBF світ отримав можливість побачити бій за абсолютне чемпіонство в суперважкій вазі. Дата залежить від наступного бою Ф'юрі з Френсісом Нганну. Ніхто не вірить, що може статися щось серйозне, але ніколи не знаєш, це ж супертяжі». 

Також генеральний директор K2 Promotions Ukraine не виключає, що британець може травмуватися у поєдинку с Френсісом Нганну, що змінить дату бою.

«Я кажу навіть не про програш Тайсона, а про травму, все просто. У нас у голові є думка, що ми проведемо бій із ним до кінця цього року, але потрібно почекати до 28 жовтня», – сказав Красюк у коментарі ProBox TV.

  • Усик та Ф’юрі раніше підписали контракт на бій за титул абсолютного чемпіона у надважкій ваговій категорії. Поєдинок планують провести 23 грудня або у січні 2024 року у Саудівській Аравії.
  • В бою Усика та Ф'юрі визначиться перший беззаперечний чемпіон у надважкій вазі з 1999 року. Останнім абсолютним супертяжем був Леннокс Льюїс.