«Змахну його, як краплю дощу з плеча»: Ф’юрі різко висловився про Усика

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
915
0 голосів
«Змахну його, як краплю дощу з плеча»: Ф’юрі різко висловився про Усика
Тайсон Ф'юрі і Олександр Усик. Фото: Reuters
Тайсон Ф'юрі наразі не думає про поєдинок з Олександром Усиком, адже 28 жовтня британець боксуватиме з Френсісом Нганну. Втім, «циганський барон» переконаний, що легко переможе українця.

Британський боксер Тайсон Ф'юрі розповів про очікування від абсолютного бою у важкій вазі з Олександром Усиком.

Втім, наразі «циганський барон» не сконцентрований на поєдинку з Олександром Усиком, натомість Ф'юрі думає про прийдешній бій з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганну 28 жовтня:

«Слухай, не особливо переймаюся Усиком зараз, бо маю справу з Нганну. Коли розберуся з ним, якщо буду цілим та без травм, буду як Donkey Kong – тоді доберуся до цього малюка. Змахну його, як краплю дощу з плеча».

Наостанок у інтерв'ю Дереку Чісорі, який останній оприлюднив у своєму Instagram, Ф'юрі розповів, як проходить підготовка до найближчого поєдинку:

«До бою з Нганну готуюся вже 12 тижнів. Зазвичай табір триває 5-6 тижнів, але був поза рингом з грудня. Скинув щось близько 68 кг за 4 тижні, просто дотримуючись дієти».

  • Усик та Ф’юрі раніше підписали контракт на бій за титул абсолютного чемпіона у надважкій ваговій категорії. Поєдинок планують провести 23 грудня або у січні 2024 року у Саудівській Аравії.
  • В бою Усика та Ф'юрі визначиться перший беззаперечний чемпіон у надважкій вазі з 1999 року. Останнім абсолютним супертяжем був Леннокс Льюїс.