Черкашин оголосив дату наступного бою, Далакян вийде в ринг в андеркарті поєдинку Інуе: подробиці

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1342
0 голосів
Черкашин оголосив дату наступного бою, Далакян вийде в ринг в андеркарті поєдинку Інуе: подробиці
Федір Черкашин. Фото: Google
Федір Черкашин назвав дату свого повернення у ринг після єдиної поразки у професійній кар’єрі. Артем Далакян проведе бій проти Сеїго Акуї в андеркарті поєдинку Такуми Інуе з Джервіном Анкахасом.

Український боксер Федір Черкашин (22-1, 14 КО) повідомив у соціальних мережах, коли проведе наступний поєдинок.

«У роботі. Повертаюся на ринг у листопаді», — написав Черкашин на своїй сторінці у Facebook.

Зазначимо, що раніше була інформація, що Федір зійдеться в поєдинку з 26-річним кубинцем Йонки Уррутія 28 жовтня. 10-раундовий рейтинговий мав пройти у Маямі (США).

Бій Артема Далакяна (22-0, 15 КО) проти обов’язкового претендента Сеїго Акуї (18-2-1, 11 КО) відбудеться 15 листопада в андеркарді бою чемпіона WBA в легшій вазі Такуми Інуе (18-1, 4 KO) з Джервіном Анкахасом (34-3-2, 23 КО). Про це повідомляє Boxing Scene.

  • 35-річний Далакян востаннє проводив захист чемпіонського поясу взимку 2023 року в бою з костариканцем Давідом Хіменесом. Українець переміг рішенням суддів.
  • Для японця Акуї бій з Далакяном стане першим за титул.
  • Сеїго на професійному ринзі провів 21 бій. Він здобував перемоги лише у 18 з них, двічі програвши. Всі свої бої 28-річний японець провів у себе на батьківщині. 
  • Свій останній поєдинок Черкашин провів нещодавно, 26 серпня, в андеркарді бою Олександр Усик – Даніель Дюбуа у Вроцлаві. 
  • Українець зазнав поразки у бою з Французом Анауелем Нгаміссенге (13-0, 8 КО). Для Черкашина ця поразка стала дебютною в кар’єрі: він поступився за очками (74:76, 75:75, 72:78).