«Тайсону доведеться здатися відстійним»: промоутер Джошуа назвав фаворита бою Усик – Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
3828
0 голосів
«Тайсону доведеться здатися відстійним»: промоутер Джошуа назвав фаворита бою Усик – Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Британський промоутер Едді Хірн поділився думкою про бій свого співвітчизника Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) та українця Олександра Усика (21-0, 14 КО).

Едді Хірн вважає головною перевагою Тайсона Ф'юрі над Олександром Усиком у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі фізичні дані.

Промоутер Ентоні Джошуа (25-3, 22 КО) також додав, що Усик чинитиме серйозний тиск на свого опонента, проте перемогу все має здобути Тайсон.

«Мені цікаво, як виглядатиме Тайсон Ф'юрі в бою. Думаю, що він фаворит перед боєм, але Усик дуже класний, і я думаю, що він буде на висоті. Я думаю, що розміри Ф'юрі стануть занадто великими для Усика. 

Чесно кажучи, це відстій, але, можливо, Тайсон доведеться видатися відстійним, щоб перемогти. Я думаю, що це дуже конкурентний бій, але я ставлю на Тайсона Ф'юрі», – заявив Хірн в інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out

  • Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі підписали контракт на бій за титул абсолютного чемпіона у надважкій ваговій категорії.
  • Поєдинок планують провести 23 грудня або у січні 2024 року у Саудівській Аравії.
  • В бою Усика та Ф'юрі визначиться перший беззаперечний чемпіон у надважкій вазі з 1999 року. Останнім абсолютним супертяжем був Леннокс Льюїс.