«Він виграє цей бій»: ексчемпіон світу назвав однозначного фаворита поєдинку Усик – Ф’юрі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
44951
0 голосів
«Він виграє цей бій»: ексчемпіон світу назвав однозначного фаворита поєдинку Усик – Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
За словами колишнього чемпіона світу у важкій вазі Джонні Нельсона, Тайсон Ф'юрі – більш варіативний боксер, який може боксувати в різних стійках, тому він і переможе в бою з Олександром Усиком.

Колишній чемпіон світу у важкій вазі за версією WBO Джонні Нельсон (45-2-12, 29 КО) розповів про свою симпатію в бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

За словами Нельсона, українець вміє багато чого робити, але «циганський барон» – більш універсальний боксер:

«Усик – дуже класний боєць, але, думаю, Ф’юрі вміє робити те саме, що й він, і навіть більше. Можливо, Олександр просто робить це більш витончено. Але Тайсон може боксувати і в право-, і в лівосторонній стійці. І загалом він – більш варіативний боксер, що ми вже бачили в його боях.

Джонні аргументував це тим, що Усик, на його думку, не вміє боксувати неробочою рукою, на відміну від Ф'юрі, який так може:

«Скільки разів ми бачили, щоб Усик перемагав когось, діючи як правша? Він – шульга і може змінювати стійку хіба що на 30 секунд за раунд. Натомість ми мали змогу спостерігати, як Ф’юрі виграв бій у стійці шульги, бо він вміє це робити, у нього прекрасний боксерський IQ».

Наостанок у коментарі YouTube-каналу iFl TV ексчемпіон світу розповів, хто має виграти цей бій:

«Я дуже ціную навички Олександра, але вважаю, що у Тайсона є все, і навіть більше – зріст, розмах рук, швидкість. Тож враховуючи все сказане мною, думаю, що Ф’юрі виграє цей бій».

  • Наразі невідомо, коли пройде бій між Усиком та Ф'юрі. Це може статися 23 грудня або в січні 2024 року.
  • Поєдинок пройде у Саудівській Аравії.
  • Перед боєм з Усиком Ф'юрі боксуватиме з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганну 28 жовтня.