«Ви що, на приколі?»: Ф’юрі здивували питанням про Усика, британець назвав найсильнішого панчера сучасності

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
2554
0 голосів
«Ви що, на приколі?»: Ф’юрі здивували питанням про Усика, британець назвав найсильнішого панчера сучасності
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон світу за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC) Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) висміяв тих, хто вважає Олександра Усика (21-0, 14 КО) сильнішим за Деонтея Вайлдера (43-2-1, 42 КО).

Тайсон Ф'юрі у зухвалій манері відкинув ймовірність того факту, що Олександр Усик є сильнішим боксером, ніж Деонтей Вайлдер.

«Хто сильніший? Усик? Ви що, на приколі? Вайлдер – найсильніший панчер в історії нашого спорту, а що робить інший? Усик здатний лише танцювати по рингу. Він бігатиме від мене. Він не завдав жодної шкоди Джошуа і напевно не зможе завдавати шкоди такій людині, як я».

Не зміг британець промовчати і в черговий раз не висміяти нашого чемпіона через свою перевагу у габаритах.

«Я знищу його. Він із важкої ваги. Він накачаний середньоваговик. В аматорському боксі він виступав у середній вазі. 75 кілограм. А я 11 років я є супертяжем», — сказав Ф'юрі в інтерв'ю Boxing's Latest

  • Усик і Ф’юрі підписали контракт на бій за титул абсолютного чемпіона у надважкій ваговій категорії. Поєдинок планують провести 23 грудня або у січні 2024 року у Саудівській Аравії.
  • В бою Усика та Ф'юрі визначиться перший абсолютний чемпіон у надважкій вазі з 1999 року. Останнім абсолютним супертяжем був Леннокс Льюїс.
  • Ф’юрі до цього проведе бій проти Френсіса Нганну 28 жовтня в Ер-Ріяді – столиці Саудівської Аравії.