«Найвидовищніший бій за всю історію боксу»: голова WBC відреагував на поєдинок Усик – Ф’юрі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1031
0 голосів
«Найвидовищніший бій за всю історію боксу»: голова WBC відреагував на поєдинок Усик – Ф’юрі
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: «Спорт-Експрес»
На думку президента WBC Маурісіо Сулеймана, абсолютний бій між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі є особливим, а дану битву спільнота запам’ятає надовго.

Президент WBC Маурісіо Сулейман поділився своєю думкою щодо проведення абсолютного бою у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

За словами посадовця, Всесвітня боксерська рада тільки за проведення даного поєдинку:

«Для WBC бій Ф’юрі - Усик є особливим, адже ми повністю підтримуємо організацію дуелі за статус абсолютного чемпіона світу у хевівейті, і робили це всі попередні роки. Ми були гнучкими та подбали про те, аби нічого не завадило організації поєдинку».

Також у коментарі ресурсу Luckypunch.net Сулейман відзначив, що цей бій посяде чільне місце в історії світового боксу

«Ця битва точно запам'ятається нам всім на багато років. Ми будемо говорити про нього як про «триллер у Манілі» або «рубці в джунглях». Це буде найвидовищний бій за всю історію боксу. Переможець цього поєдинку буде на вершині світу боксу».

  • Точна дата бою між Усиком та Ф'юрі визначиться після 28 жовтня, коли «циганський барон» проведе поєдинок з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганна.
  • Поєдинок може відбутися 23 грудня або в січні в Саудівській Аравії.
  • Переможець поєдинку  Усик – Ф'юрі стане першим з 1999 року абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі. Останнім абсолютним чемпіоном світу був Леннокс Льюїс.