«Виснажить і переможе достроково»: американський тренер назвав фаворита бою Усик – Ф’юрі

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
1871
0 голосів
«Виснажить і переможе достроково»: американський тренер назвав фаворита бою Усик – Ф’юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній тренер Ентоні Джошуа Роберт Гарсія в бою між Олександром Усиком і Тайсоном Ф’юрі робить ставку саме на британця, адже той просто виснажить українця.

Американський тренер Роберт Гарсія, який свого часу працював з колишнім чемпіоном світу у надважкій вазі Ентоні Джошуа, висловив свою думку щодо перебігу бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Як вважає Гарсія, українець гарно почне бій, але згодом «циганський король» почне користуватися своїми перевагами:

«Кілька раундів Усик буде боксувати добре і створить Ф’юрі проблеми. Але я вважаю, що Тайсон просто занадто великий, сильний і важкий. Він використовуватиме це як свою перевагу. Він виснажить Усика, тому що Олександр теж втомлюється».

Наостанок американець коротко припустив, як закінчиться поєдинок:

«Усик не любить удари по корпусу, тому я думаю, що Ф’юрі його виснажить. Тайсон виявиться надто великим для Усика, виснажить його та переможе достроково», – сказав Гарсія у інтерв’ю YouTube-каналу ESNEWS.

  • Точна дата бою між Усиком та Ф'юрі визначиться після 28 жовтня, коли «циганський барон» проведе поєдинок з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганна.
  • Поєдинок може відбутися 23 грудня або в січні в Саудівській Аравії.
  • Переможець бою Усик – Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.