«Я вже не так впевнений»: російський боксер змінив фаворита у поєдинку Усик – Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1305
0 голосів
«Я вже не так впевнений»: російський боксер змінив фаворита у поєдинку Усик – Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Відомий російський важковаговик Дмитро Кудряшов поділився думкою про бій володаря титулів за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у хевівейті Олександра Усика (21-0, 14 КО) з чемпіоном WBC Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 KO).

Дмитро Кудряшов зізнався, що бій Олександра Усика проти Даніеля Дюбуа змусив його віддати перевагу Тайсону Ф'юрі в очній зустрічі українця та британця.

«Дивлячись на крайні бої Олександра, я вже не так упевнений у його перемозі. При цьому Ф'юрі морально явно міцніший і більший, ніж Дюбуа. Усик буде переживати від того, що робить Тайсон».

Також боксер з країни-терориста сказав, що буде чекати цього поєдинку.

«Якщо вже той змусив його нервувати і всіма фібрами показувати, що був удар нижче пояса, то що він робитиме з Ф'юрі? 

Ф'юрі реально по-спортивному, по хорошому - нахаба. Бути королем у ринзі Усику він точно не дасть. Це супербій. Ось його я реально буду чекати», — сказав Кудряшов у коментарі російським ЗМІ. 

  • Точна дата бою між Усиком та Ф'юрі визначиться після 28 жовтня, коли «циганський барон» проведе поєдинок з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганна.
  • Поєдинок може відбутися 23 грудня або в січні в Саудівській Аравії.
  • Переможець поєдинку стане Усик – Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.