«Усик показав свій клас»: ексчемпіон назвав фаворита бою між українським боксером та Ф'юрі

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
682
0 голосів
«Усик показав свій клас»: ексчемпіон назвав фаворита бою між українським боксером та Ф'юрі
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній боксер Джордж Гроувз поділився думкою про поєдинок чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександра Усика (21-2, 14 КО) та володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі (33-0-1, 24 KO).

Джордж Гроувз вважає, що Олександр Усик зуміє впоратися з габаритами Тайсона Ф'юрі та одержить перемогу над «Циганським королем» завдяки своїм боксерським якостям.

«Я думаю, що Усик переможе Ф'юрі. Він кращий як боксер. Усик завжди добре виступає, завжди показує себе, він ніколи не програвав. Безумовно, те ж саме можна сказати і про Тайсона Ф'юрі».

Ексчемпіон також впевнений, що українець був набагато кращий у своєму останньому бою, ніж його суперник Даніель Дюбуа.

«Багатьох британців трохи розлютив інцидент з ударом Даніеля Дюбуа нижче пояса, але це був досить односторонній поєдинок. Я думаю, що Усик показав свій клас», — сказав Гроувз в інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out

  • Точна дата бою між Усиком та Ф'юрі визначиться після 28 жовтня, коли «циганський барон» проведе поєдинок з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганна.
  • Поєдинок може відбутися 23 грудня або в січні в Саудівській Аравії.
  • Переможець поєдинку стане Усик – Ф'юрі стане першим з 1999 року після Леннокса Льюїса абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі.