Чухаджян офіційно отримав суперника: українець посперечається за пояс IBF Inter-Continental з чемпіоном Європи

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
490
0 голосів
Чухаджян офіційно отримав суперника: українець посперечається за пояс IBF Inter-Continental з чемпіоном Європи
Карен Чухаджян. Фото: Google
Відомий український боксер Карен Чухаджян (22-2, 12 КО) офіційно дізнався свого майбутнього суперника у ринзі, яким став італієць П'єтро Россетті (18-1, 8 КО).

Поки Олександр Усик відпочиває після перемоги над Даніелем Дюбуа та очікує поповнення у родині, Василь Ломаченко вирішив взяти річну паузу, а Олександр Гвоздик готується до наступного бою, свого суперника дізнався один з відомих вітчизняних боксерів.

Карен Чухаджян свій наступний бій проведе в суботу, 28 жовтня в німецькому Мюнхені. Суперником українця буде італійський боксер П'єтро Россетті (18-1, 8 КО), чемпіон Європи EBU. 

На кону бою між Чухаджяном і 25-річним Россетті стоятиме пояс IBF Inter-Continental.

Зазначимо, що у квітні цього року український боксер переміг Майкла Маркано.

Значимі поєдинки у кар’єрі Карена Чухаджяна

  • 2 жовтня 2018 року в бою проти Ділана Лоза (Мексика) завоював вакантний титул WBC Youth Silver у напівсередній вазі. Провів один успішний захист.
  • 1 лютого 2020 року у першому за межами України бою в Калінінграді перебоксував місцевого на той момент непереможного боксера Сергія Воробйова і завоював титул WBA International у напівсередній вазі.
  • 22 січня 2022 року у Еггенштайн-Леопольдсгафені здобув перемогу технічним нокаутом у восьмому раунді над британцем Раяном Мартіном і завоював вакантний титул IBF Inter-Continental у напівсередній вазі. 
  • 2 липня 2022 року провів захист проти австралійця Блейка Мінто і здобув перемогу, змусивши суперника відмовитися від продовження бою після шостого раунду.