Менеджер Чжілея оголосив умови для поєдинку з Ф'юрі: все залежить від рішення Усика

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
771
0 голосів
Менеджер Чжілея оголосив умови для поєдинку з Ф'юрі: все залежить від рішення Усика
Чжан Чжілей. Фото: Google
Менеджер володаря тимчасового титулу WBO в надважкому дивізіоні Чжана Чжілея (26-1-1, 21 КО) Террі Лейн розповів про плани свого підопічного щодо можливого поєдинку з Тайсоном Ф'юрі.

Чжан Чжілей націлений на поєдинок з Тайсоном Ф'юрі. Про це заявив його менеджер Террі Лейн.

«Наш пріоритетний вибір для наступного бою - Тайсон Ф'юрі! Ми працюємо з одним і тим самим промоутером, але я думаю, що вони спробують влаштувати поєдинок Ф'юрі проти Усика».

Менеджер китайського боксера вважає, що бій його клієнта з британцем стане реальністю тільки, якщо «Циганський король» не зможе домовитися про поєдинок з Олександром Усиком. 

«Але якщо вони не влаштують бій з Усиком, то я думаю, що ми битимемося з Ф'юрі. У середу ми розмовляли з Джорджем Ворреном, і для нас є захоплюючі варіанти. Нам потрібно подивитися, як складуться певні речі, а далі ми будемо творити великі справи», — сказав Лейн у коментарі для ProBox TV. 

  • Зазначимо, що завдяки перемозі над Джойсом Чжілей захистив звання тимчасового чемпіона за версією WBO та став обов’язковим претендентом на титул, яким володіє Усик.
  • Сам же український чемпіон прагне вийти у ринг з Тайсоном Ф'юрі у поєдинку за титул абсолюта у королівському дивізіоні.