«Якщо я буду протидіяти всім рухам, він зламається»: ісландський боксер розповів, як перемогти Усика

Аватар Ілля Деулін Ілля Деулін
582
0 голосів
«Якщо я буду протидіяти всім рухам, він зламається»: ісландський боксер розповів, як перемогти Усика
Олександр Усик, фото: K2Ukraine
Ісландський важковаговик Колбейнн Крістінссон поділився секретом протидії Олександру Усику та враженням від спарингу з потенційним суперником українця – Тайсоном Ф’юрі.

Ісландський важковаговик Колбейнн Крістінссон (13-0, 7 КО), який займає 207 місце у рейтингу The Ring, заявив, що знає, як перемогти лідера даного топу – українця Олександра Усика (21-0, 14 КО).

«Багато хлопців, які б'ються з ним, ніби не розуміють кутів або рухів. Тому Усику легко просто рухатися і бити суперника в потрібні місця. Але якщо я буду протидіяти всім кутам, всім рухам, а потім тиснути на нього, він зламається».

Також ісландець спарингував з потенційним суперником Усика – Тайсоном Ф’юрі (33-1-0, 24 КО), і даний поєдинок залишив у Крістінссона незвичайні почуття:

«Я ніколи не відчував нічого подібного. Я розумію, коли хлопці б'ються з ним і у них контузія. Це зовсім інше. Ось чому він номер один», – сказав ісландець у коментарі The Ring.

  • Усик та його команда прагнуть провести бій проти 35-річного британця Ф’юрі, який володіє поясом WBC, за звання абсолютного чемпіона світу.
  • Можливою датою цієї зустрічі називається 27 січня 2024 року;
  • Також серед вірогідних найближчих суперників українця – Філіп Хргович та Джо Джойс.