Промоутер Ломаченка обрав суперника для Ф'юрі: з ким битиметься британець у випадку перемоги над Усиком

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
25
0 голосів
Промоутер Ломаченка обрав суперника для Ф'юрі: з ким битиметься британець у випадку перемоги над Усиком
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Голова Top Rank та промоутер Василя Ломаченка Боб Арум висловився щодо можливого поєдинку між британськими надважковаговиками Тайсоном Ф'юрі та Ентоні Джошуа.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Голова промоутерської компанії Top Rank, яка представляє інтереси Василя Ломаченка, Боб Арум обрав наступного суперника для британця у випадку перемоги над українцем:

«Бій Ф'юрі – Джошуа? Мене це не вражає. Я не думаю, що Джошуа, який зазнав нищівної поразки від Дюбуа, буде варіантом номер один. Припустимо, Ф'юрі поб'є Усика, тоді бійцем, з яким він повинен битися, якщо він не проведе третій бій проти Олександра, буде Дюбуа. Великий бій на «Вемблі», – заявив Арум в коментарі для Big Fight Weekend.

  • Проти Ентоні Джошуа Олександр Усик бився у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Українець виграв за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно. Обидва поєдинки були за титули WBA, WBO та IBF.
  • З Данієлем Дюбуа українець зустрічався в серпні 2023 року і здобув перемогу нокаутом у дев’ятому раунді. На кону стояли титули WBA, IBF і WBO.