Промоутер Ломаченка поставив під сумнів одну з перемог Усика: що сказав відомий менеджер

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
300
0 голосів
Промоутер Ломаченка поставив під сумнів одну з перемог Усика: що сказав відомий менеджер
Олександр Усик. Фото: Google
Промоутер Василя Ломаченка та голова компанії Top Rank Боб Арум висловився про протистояння чемпіонів світу у надважкій вазі – Олександра Усика та Даніеля Дюбуа.

Олександр Усик двічі без особливих проблем здобув перемогу над Ентоні Джошуа, а ось тріумф у поєдинку з Даніелем Дюбуа є суперечливим. Так вважає Боб Арум.

«Усик мав найкращий бій з Дюбуа. Олександра двічі без проблем переміг Джошуа, а от Дюбуа легко перемогти не зміг. Перемога Олександра над Даніелем була суперечливою», – сказав промоутер у коментарі для Вigfightweekend.

  • У 2023 році Дюбуа програв нокаутом Усику в дев’ятому раунді. У п’ятому раунді Дюбуа пробив нижче поясу, що змусило українця довго приходити до тями. Проте деякі вболівальники та експерти вважають, що удар було нанесено за правилами.
  • Раніше чемпіон світу за версією IBF у хевівейті Даніель Дюбуа кинув виклик українському боксеру Олександру Усику – володарю титулів WBO, WBC, WBA та IBO.
  • Усик переміг Тайсона Ф’юрі 18 травня цього року та став абсолютним чемпіоном світу. Пізніше українець відмовився від поясу за версією IBF.
  • Реванш між боксерами заплановано на 21 грудня.