«Усик стає старшим»: Джойс розгледів у нашого чемпіона проблеми в бою з Дюбуа

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
1466
0 голосів
«Усик стає старшим»: Джойс розгледів у нашого чемпіона проблеми в бою з Дюбуа
Джо Джойс. Фото: Google
Британський суперважковаговик Джо Джойс (15-1, 14 KO) висловився про бій Олександра Усика (21-0, 14 KO) і Даніеля Дюбуа (19-2, 18 KO) та поділився думками про можливий спад українця.

Джо Джойс віддає належне Олександру Усику та його боксерським навичкам.

«Усик, безумовно, володіє феноменальним боксерським IQ, футворком, таймінгом, і він видав домінуючий виступ, якщо не брати до уваги спірний удар Дюбуа». 

Але британець дав зрозуміти, що в нього є думки про те, що Усик вже старіє і його кар’єра йде на спад.

«Я не знаю, чи не почався в Усика спад, адже в цьому бою він не мав такого ж гарного вигляду, як у попередньому в плані кількості викинутих ударів. 

Але, можливо, він обрав іншу тактику. Можливо, він порахував, що йому не потрібно викидати такого багато ударів. І, загалом-то, він зупинив Дюбуа джебом».

Проте екссуперник українця вважає, що не надто яскравий виступ Усика з Дюбуа можна віднести до того факту, що наш боксер краще себе почуває у важкій категорії.

«Так, Усик стає старшим, і він, ясна річ, природжений крузер, а не суперважковаговик. Тож, можливо, все трохи змінилося, коли йому довелося стати більшим і набрати вагу», — сказав Джойс в інтерв’ю Рroboxtv. 

Нагадаємо, що Олександр вже перемагав Джойса. Сталося це під час їх поєдинку в рамках Всесвітньої серії боксу – тоді наш співвітчизник святкував тріумф за очками.

  • Реванш Джойса та Чжилея пройде 23 вересня. У квітні Джо програв достроково у 6 раунді.
  • Олександр Усик тим часом бажає провести бій за титул абсолютного короля дивізіону з Тайсоном Ф'юрі.
  • Можливою датою зустрічі британського та українського боксерів називається 27 січня 2024 року.