Чемпіон IBF закрив питання свого реваншу з українцем: американець також назвав переможця бою Усик – Ф’юрі

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
34
2 голоси
Чемпіон IBF закрив питання свого реваншу з українцем: американець також назвав переможця бою Усик – Ф’юрі
Джарон Енніс. Фото: Інстаграм
Американський володар титулу IBF у напівсередній вазі Джарон Енніс (32-0, 29 КО) висловився напередодні матчу-реваншу з українцем Кареном Чухаджяном (24-2, 13 КО).

Боксер Джарон Енніс дав коментар напередодні матчу-реваншу з Кареном Чухаджяном. Він висловив повну впевненість у власних силах.

«Я вже бив його раніше. Знаю, що маю зробити. Ми змусимо це працювати, адже я маю дещо для нього. Я підійду до поєдинку, як до будь-якого іншого бою. Залишатимуся сфокусованим, наполегливо працюватиму – і результат прийде».

Він відповів, чи не складно йому буде залишатися вмотивованим після перемоги у першій зустрічі.

«Це нескладно. Я переглянув наш бій три чи чотири рази та побачив деякі речі, в яких я знаю, що можу стати кращими. Тут річ не в ньому, а в мені. На цей раз буде зовсім по-іншому».

Енніс зазначив, чи принципово йому буде нокаутувати Чухаджяна.

«Я не шукатиму нокаут, я там бавитимуся, показуватиму шоу. У цьому ключі. Коли ти там насолоджуєшся, то прийде нокаут».

Наостанок спортсмен дав прогноз на поєдинок між суперважковаговиками українцем Олександром Усиком (22-0, 14 KO) та британцем Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

«Це чудовий бій. Мені здається, що реванш все ще 50 на 50, але я знову виберу Усика», – сказав Енніс в інтерв’ю YouTube-каналу «Fight Hub TV».

  • Перший бій між Чухаджяном та Еннісом відбувся у січні 2023 року. Останній переміг за очками одноголосним рішенням суддів та здобув звання тимчасового чемпіона IBF;
  • Матч-реванш пройде 9 листопада;
  • Другий бій між Усиком та Ф’юрі за пояси WBC, WBA та WBO запланований на 21 грудня.