«Це може бути він, а може й ні»: промоутер Дюбуа розповів про наступного суперника британця – чи буде це Усик

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
31
0 голосів
«Це може бути він, а може й ні»: промоутер Дюбуа розповів про наступного суперника британця – чи буде це Усик
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Френк Воррен, промоутер чемпіона IBF у надважкій вазі Даніеля Дюбуа, поділився інформацією щодо можливих наступних суперників свого підопічного.

Данієль Дюбуа 21 вересня переміг Ентоні Джошуа нокаутом у п'ятому раунді бою за титул чемпіона світу за версією IBF у надважкій вазі.

Френк Воррен, промоутер британського володаря поясу, поділився інформацією щодо можливих наступних суперників свого підопічного:

«Дюбуа боксуватиме на початку наступного року. Ми просто розглядаємо кілька поєдинків. Я сподіваюся, що ми вирішимо наступного тижня, з ким він буде битися. Але Даніель має намір захистити свій титул, і ми побачимо, з ким це буде.

Це може бути Джошуа, а може й ні. Залежить від обставин. Дюбуа дійсно заявив про себе на світовій арені з розмахом, чи не так?» – сказав Воррен в коментарі для talkSPORT.

  • Голова Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль-Шейх раніше заявив, що реванш між британськими боксерами може відбутися 22 лютого.
  • Проти Ентоні Джошуа Олександр Усик бився у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Українець виграв за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно. Обидва поєдинки були за титули WBA, WBO та IBF.
  • З Данієлем Дюбуа українець зустрічався в серпні 2023 року і здобув перемогу нокаутом у дев’ятому раунді. На кону стояли титули WBA, IBF і WBO.